Aziz-Nesil İlkokulu Erkek Futbolcuları’da Başardı

Aziz-Nesil İlkokulu Erkek Futbolcuları’da Başardı

Aziz-Nesil İlkokulu Erkek Futbolcuları’da Başardı

 

 

BERLİN-Kreuzberg/Friedrichshain semtinin,gözde Futbol takımından biri olan Aziz Nesin Ilkokulu’nun erkek futbol takımı turnuvayı namağlup,ikinci olarak bitirerek adını bir üst tura yazdırdı.

Turnuvaya Kreuzberg/Friedrichshain’ın,geçen hafta oynanan turnuva sonunda ilk iki sırayı alan en iyi  6 Okul Futbol Takımı,bu hafta karşı karşıya geldiler.

Son 6 ‘ya kalan okullar:Blumen İlkokulu,Heinrich Zille İlkokulu,Reinhardswald İlkokulu,Charlotte Salomon İlkokulu,Adolf Glasbrenner İlkokulu ve Aziz Nesin İlkokulu.

 

Turnuva,Kreuzberg semtinin Lobeck Spor sahasında gerçekleşti ve maçlar 2x 8’şer dakikalık periotlar üzerinden  oynandı.

Aziz Nesin İlkokulu, ilk puan maçını Reinhardwald Ilkokul’una karşı oynadı ve Ennes’sin kaydettiği mükemmel golüyle maçı 1—0 kazandı.

İkinci maçlarını Blumen Ilkokul’una karşı oynayan Aziz Nesin ilkokulu, Taylan’ın attığı şık golüyle 1--0 kazandı.

Babaoğul tecrübeli antröner,Hasan ve Emirhan Çil’in genç afacanları üçüncü maçlarını Adolf Glasbrenner Ilkokul’una karşı tek kale oynamalarına karşın, gol bulamadı ve maç başladığı gibi

0 --0 berabere bitti.

Dördüncü maçlarını, Charlotte Salomon Ilkokul’una karşı oynadı ve son dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremeyince bu maçta 0--0 berabere bitti.

Son maçlarını Heinrich Zille Ilkokulu’na karşı oynayan,Azir Nesin İlkokul takımı kaleci hatasından 1--0 yenik duruma düşülmesine karşın,Çil’in öğrencileri son dakikada Berat’ın şık kafa golüyle skoru 1--1 yaptılar ve maçı bu skorla bitirerek takımlarının adını bir üst tura yazdırdılar.. Kuzeydoğu bölgesel liginde mücadele edecek olan Aziz Nesin Ilkokulu’nun tecrübeli antrenörü Hasan Çil,”Öğrencilerimi gösterdikleri bu üstün başarılarından ötürü kutluyor ve tebrik ediyorum.Üst üste iki haftayı’da namağlup kapattık.Buna son senelerde üst üste elde edilen başarıları’da eklediğimizde ortaya muhteşem bir tabla çıkıyor”dedi.Son senelerde üst üste bu başarıyı gösterdik.

Hasan Çil,kendilerine inanan ve destek veren herkese sonsuz teşekkür etti ve Baba-oğul olarak daha nice başarıya imza atacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Hasan Çil,”bu başarımız ayrıca bütün çocuklara gelsin dün 23 Nisan çocuk bayramıydı tekrar 23 Nisan çocuk bayramımız kutlu olsun”dedi.

 

Aziz Nesin İlkokulu:Kadro: Kalede Arda, Emir, Aram, Batu, Aşkın, Taylan, Atakan, Eymen, Berat, Yasin Efe, Yasin Yağız, Ennes