Aziz Nesil İlkokulu Futbol takımı bu seferde Finalde

Aziz Nesil İlkokulu Futbol takımı bu seferde Finalde

Aziz Nesil İlkokulu Futbol takımı bu seferde Finalde

 

BERLİN-Başkent Berlin’de oynanan ilkokullar arası açık alan futbol turnuvasında,Aziz Nesin İlkokulu turnuvayı 1. bitirerek finale yükseldi.

Kreuzberg/Friedrichshain semt şampiyonasının ön elemesini,Aziz Nesin Futbol takımı kendi grubunda 1. olarak bitirerek adını Finale yazdırdı.

Kreuzberg semtinde’ki maçlar,Lohmühlen Spor sahasında oynanıldı.

 

 

Maçların ikişer defa,sekizer dakika üzerinden oynanan turnuvada şu takımlar yer aldı:

Thalia İlkokulu,Carl v. Ossietzky İlkokulu,Adolf Glasbrenner İlkokulu,İslam İlkokulu ve Aziz Nesin İlkokulu futbol takımları katıldı..

 

Aziz Nesin İlkokulu,ilk maçını Friedrichshain semtinin favori Spor okulu olan Thalia İlkokulu takımı ile

Oynadı.İki takım ilk yarı karşılıklı ataklarla  golsüz sona ererken,ikinci yarıda kontrolü ele geçiren Hasan ve Emirhan Çil’in öğrencileri,maçın son dakikalarında Yasin Efe’in peş peşe attığı 2 şahane golle maçı 2 - 0 kazandılar.

Aziz Nesin İlkokulu takımı,İkinci maçlarını İslam Ilkokul’una karşı oynadı ve sonucu Emir,Yasin ve Berat’ın attıkları şahane gollerle 3--0 rakipleri İslam İlkokulu Futbol Takımı’nı yendi ve iki de iki yaparak tur  için önemli bir adım attılar.

Üçüncü maçlarını Adolf Glasbrenner Futbol Takımı ile oynayan Çil’in öğrencileri,çekişmeli geçen maçın sonuna doğru Yasin Efe’nin attığı iki şahane golle maçı 2 - 0 kazandı ve adını bir maç öncesi finallere yazdırmış oldu.

Son maçlarını Carl von Ossietky İlkokulu Futbol Takımı’na karşı oynayan Aziz Nesin Ilkokul takımı’nın, genç afacanları 1-- 0 yenik duruma düşmelerine rağmen, oyun disiplinini bozmadan maça devam etti ve son dakikada Yasin Efe’nin attığı golle maçı 1 - 1 berabere bittirdiler.

Maç sonunda,turnuvayı namağlup 1.sırada bitiren Aziz Nesin Ilkokulu’nun antrenörleri Babaoğul

Hasan ve Emirhan Çil, öğrencilerini teker teker tebrik etti ve Semt Şampiyonası Final’ine çıkmaktan gurur duyduklarını belirttiler.

Baba oğul Hasan Çil ve Emirhan Çil,”Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz”dediler.

 

 

Aziz Nesin İlkokulu ‘nun Futbol Takımı:Kadro: Kalede Arda, Emir, Aram, Berat, Ennes, Taylan, Yasin Efe,

Yasin Yağız, Eymen, Aşkın, Deniz,Batu

 

Teknik Direktör: Hasan Çil

Antrenör: Emirhan Çil