BSV Al-Dersimspor Deplasmanda,Rixdorfer Sv’i 4—2 Mağlup etti.

BSV Al-Dersimspor Deplasmanda,Rixdorfer Sv’i 4—2 Mağlup etti.

BSV Al-Dersimspor Deplasmanda,Rixdorfer Sv’i 4—2 Mağlup etti.

 

BERLİN-Berlin’de Veteranlar ligi (Landesliga) ‘da mücadele eden BSV Al-Dersimspor,deplasmanda karşılaştığı  Rixdorfer SV’ı 4—2 mağlup etti ve puan çetvelinde 2.sıraya yükseldi.

 

Karşılaşmanın 5. dakikasında ev sahibi Rixdorfer SV’ın attığı golle,BSV Al-Demirspor 1--0 yenik durumuna düştü.Bu golden 18 dakika sonra, 23. dakikasında serbest vuruştan Al-Dersimspor’un kurt lakaplı golcüsü Hasan ÇİL topu ağlarla buluşturdu ve takımına beraberliği sağladı.

İlkyarının son dakikasında,penaltı vurşuyla golcü Çil topu birkez daha ağlarla buluşturdu ve ilk yarı sonucunu 2—1 olarak belirledi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan ev sahibi Rixdorfer SV, karşılaşmanın 34. dakikasında bir gol daha buldu beraberliği sağladı 2--2.

Bu golden bir dakika sonra,Barış’ın attığı şık kafa golüyle takımı Al Dersimspor’u birkez daha öne geçirdi 3--2.

Karşılaşmanın 47. dakikasında Hasan Aras’ın,kaydettiği güzel golüyle Al Dersimspor maçı 4--2 aldı ve önemli üç puanı aldı.

Bu sonuçla BSV Aldersimspor,Landesliga’da puanını 46’ya çıkaradı ve ligde ikinci sıraya yükseldi.

 

Al Dersimspor’un golcüleri Hasan Çil ve Hasan Aras,bu haftada gol atarak golkrallığında ilk beşin içerisinde yerlerini aldılar.Hasan Aras,sezon başından bu zamana kadar attığı 40 golle ligde ikinci sırada.Kurt lakaplı golcü Hasan Çil,oynadığı bu sezonun ikinci yarısında takıma katıldı ve 12 maç 

sonunda rakip fileleri 24’defa gol atmak suretiyle sıralamada 5. sıraya yükseldi.

“Özellikle son 14 yıldan beri, beni yeşil sahalarda yalnız bırakmayan Antrenör oğlum Emirhan Çil’le teşekkür ediyorum” diyen Hasan Çil,”Son 6 maç sonunda Berlin ligine yükseleceğimize inanıyorum dedi.”

 

 

BSV Al Dersimspor:Kadro: Kalede : Remzi, Hakkı, İbrahim, Ali, Ergin, Hasan Aras,

Nail, Kemal , Hasan Çil, Barış,